Hvorfor

Baseplan AS

Mange selskaper som tilbyr investeringsfokus primært på de økonomiske aspektene , glemme at folk med visjonen er det som virkelig gjør forskjellen.

Hvorfor oss

 

Det finnes mange forskjellige typer av private equity selskapet. Hver tilbyr lignende investeringer, og har midler til å investere på sammenlignbare vilkår. Valget kommer egentlig ned til om ikke begge parter føler at de kan arbeide sammen

Lidenskap

 

Vi er opptatt av å jobbe sammen med gode mennesker med gode ideer og vi tror styrken av forholdet mellom investor og investeringsobjektet er den viktigste faktoren.

Tilgjengelig kapital

 

Vi har tilgjengelig kapital, og er klare til å investere i nye prosjekter. Prinsippene for våre investeringer har vært investeringer på tvers av en rekke sektorer, inkludert, olje og gass, fornybar energi, programvare og elektronisk generelt.

Du tar deg av bedriften

 

Vi er aktive investorer og liker å bli involvert, men lar deg drive din virksomhet. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av dyktige og erfarne folk fra et bredt spekter av bransjer og kan forhåpentligvis bidra på mange måter.

Når går vi inn

 

Vi liker å være involvert i oppstartselskaper med risikovillig kapital, men fokuserer også på etablerte selskaper med ambisjoner om å vokse til neste nivå. Vi er ikke opptatt av en fast struktur og tilbyr et utvalg av finansiering og finansieringsalternativer for å dekke mange behov.

 

Vi er interessert i dine muligheter og hvordan det kan løses, og ikke minst, hvor det bringer oss sammen.

 

Our ambition

Being a contributing factor to the development of successful products and solutions.

 

Baseplan AS

Nedre Rommen 5

0988 Oslo

NORWAY

 

Contact us

Tel: (+47) 90 12 99 79

post@baseplan.no

Copyright baseplan as © All Rights Reserved