Hvem

Baseplan AS

Det er bedre å snakke med interessante mennesker med gode ideer enn å begrense vår visjon om å en bestemt bransje eller markedsnisjer.

Hvem er vi

Hvis du har en godt gjennomtenkt forretningsplan, vil det gjøre det raskere og enklere for oss å engasjere oss med deg. Vi er opptatt av å møte deg for å bygge en riktig forståelse av din motivasjon, og selvfølgelig høre hvordan du og din bedrift arbeider. Vi er alltid er klar til en samtale, og holder alltid et åpent sinn.

Richard Leithe

 

Daglig leder

 

Etter å ha jobbet noen år i håndverksindustrien med å bygge moderne hus, tok jeg fatt på nye studier i 2015. Mine interesser er først og fremst i anlegg og bygg, samt investeringer.

Jeg startet i Baseplan fordi jeg har tro på at private investeringer handler om å brette opp ermene, jobbe flittig og investere i eksepsjonelle mennesker og interessante bedrifter.

Geir Jenssen

Arbeidende styreformann

 

Jeg arbeidet tidligere 5 år som elektronikk konstruktør i et team som utviklet elektronikk. Deretter startet jeg et eget selskap, CAD service som utelukkende tok på seg design av kretskort. De siste 25 årene har jeg ledet selskapet Elreg AS. Det har vært en bratt læringskurve som har vist seg å være en veldig spennende og morsom utfordring.

xx

 

 

 

Vi henter inn ekstern økonomisk kompentans bistand ved behov.

xx

 

 

 

Vi henter inn ekstern teknisk bistand ved behov og har et stort nettverk av personer og firmaer som er kostnadseffektive innen utvikling, produksjon og testing.

Vi oppnår tilfredshet i å bygge relasjoner med og jobbe tett med kreative bedriftsledere, og dele deres suksess.

 

Our ambition

Being a contributing factor to the development of successful products and solutions.

 

Baseplan AS

Nedre Rommen 5

0988 Oslo

NORWAY

 

Contact us

Tel: (+47) 90 12 99 79

post@baseplan.no

Copyright baseplan as © All Rights Reserved